JULEHILSEN

Glædelig jul til jer alle!
Bestyrelsen ønsker jer en rigtig glædelig jul!
Vi håber at i har fået en masse lækre pakker og god mad.

Breaking news fra foreningen!
Vi kan med glæde fortælle at Lasse Kjærgård Pedersen 06/07 (tidl. næstformand) er blevet vores nye formand. Han afløser Mathilde Hyldahl 07/08, der grundet kommende studier har valgt at træde af. Vi takker for tro tjeneste i HMI’s ånd og glæder os over hun fortsætter i bestyrelsen som menigt medlem. Den nye næstformand er Kirstine Iversen 09/10, der efter et år i bestyrelsen er klar på et større engagement og ansvar i foreningsarbejdet. Jonas Bejder 06/07 fortsætter som kassemester, så vi også kan betale regninger i det nye år.

Af andre nyheder kan det nævnes at vi pønser på at rykke gl. elevfesten fra september til oktober for at også de studerende kan komme med til festen. Det er stadig kun på tegnebrættet, og der skal nok komme mere information, når festen nærmer sig. Mange andre ting blev besluttet på vores sidste møde, hvor det vigtigste nok var et løfte om, at vi ikke løber tør for hvidvin næste år!

Hvis du har et nytårsforsæt til foreningen er du meget velkommen til at skrive til os på mail@hmielev.dk

God jul og godt nytår
HMI Gl. Elevforening

Relaterede historier

Skriv en kommentar